tag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post8617185238273964752..comments2023-10-17T09:27:31.098+02:00Comments on Tygryskowa kuchnia: Rosół wg MakłowiczaTygrysekhttp://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-35148252168828916992019-10-27T09:27:21.091+01:002019-10-27T09:27:21.091+01:00Hę.to raczej makaron z rosołem.Hę.to raczej makaron z rosołem.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04609314748213544181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-19131980990551601172016-02-21T00:18:12.658+01:002016-02-21T00:18:12.658+01:00Mniam :)Mniam :)oczy mojego kotahttps://www.blogger.com/profile/13512267036716043583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-36977844702412983612013-03-23T03:03:06.734+01:002013-03-23T03:03:06.734+01:00Hello There. I discovered your weblog the usage of...Hello There. I discovered your weblog the usage of msn.<br />This is a really neatly written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful info.<br />Thanks for the post. I will certainly return.<br /><br />Have a look at my web site; <a href="http://www.animation-world.com/MartinaC6" rel="nofollow">senuke xcr seo software</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-67593893935200080442013-03-09T06:45:10.158+01:002013-03-09T06:45:10.158+01:00I think that everything said was very reasonable.
...I think that everything said was very reasonable.<br />But, what about this? what if you wrote a catchier <br />post title? I mean, I don't want to tell you how to run your blog, however suppose you added a title that makes people want more? I mean "Ros� wg Mak�owicza" is a little boring. You should peek at Yahoo's <br />home page and see how they create article headlines to grab people to <br />click. You might try adding a video or a related pic or two <br />to grab readers excited about what you've got to say. In my opinion, it might bring your posts a little bit more interesting.<br /><br />my homepage: <a href="http://sakaprout.free.fr/profile.php?mode=viewprofile&u=16345&sid=915309f7a20127ad163a08a20edaca81" rel="nofollow">plus de vues sur youtube</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-59648904678946804702013-03-09T03:20:04.377+01:002013-03-09T03:20:04.377+01:00Good response in return of this difficulty with re...Good response in return of this difficulty with real <br />arguments and describing the whole thing on the topic of that.<br /><br /><br />my homepage - <a href="http://johnmckay.blogspot.com/2013/01/houston-we-have-comments.html" rel="nofollow">acheter followers</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-77013420752124196662013-03-07T22:24:45.064+01:002013-03-07T22:24:45.064+01:00Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog...Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really <br />enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!<br /><br /><br />Here is my web-site ... <a href="http://packref.seopowa.com/fr/19-twitter" rel="nofollow">acheter followers twitter</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-51882792981212552472012-12-17T07:40:27.783+01:002012-12-17T07:40:27.783+01:00Ja już też nie korzystam z kostek rosołowych. A to...Ja już też nie korzystam z kostek rosołowych. A to dlatego, że w końcu wiem, że smak pochodzi z długiego gotowania, nie z kostek. Wcześniej nie potrafiłam uzyskać takiego smaku, na jakim mi zależało. A fakt, że na takim rosole każda zupa jest rewelacyjna.<br />Pozdrawiam :)Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-84574362441967165932012-12-16T11:12:21.992+01:002012-12-16T11:12:21.992+01:00Ja "makłowiczowy" rosół robię co tydzie...Ja "makłowiczowy" rosół robię co tydzień wielki gar! pierwszy dzień rosół, drugi pomidorowa lub warzywna, cała rodzina jest zachwycona!<br />Kostkom rosołowym podziękowałem juz dość dawno temu i postanowiłem tak nauczyć się gotować aby osiągnąć zamierzony smak naturalnie.<br />Piszę rosół "makłowiczowy" choć tak naprawdę to zwykły normalny polski rosół Pan Makłowicz tylko uświadomił mi że taki własnie ma być - i chwała mu za to!<br /><br />PS<br />olusia - odpuść sobie to zrzędzenie - nudzisz i nie masz kompletnie racji....<br /><br />pozdrawiam ŁukaszAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-5563215550122654052012-07-11T18:08:39.665+02:002012-07-11T18:08:39.665+02:00Powiem tak, jesteś delikatnie upierdliwa. Zawsze m...Powiem tak, jesteś delikatnie upierdliwa. Zawsze musisz postawić na swoim?Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-85832798320673425782012-07-11T16:21:36.484+02:002012-07-11T16:21:36.484+02:00to moze tort czekoladowy z dodatkiem wisni ..a na ...to moze tort czekoladowy z dodatkiem wisni ..a na zdjeciu brak wisni - bo akurat nie bylo ....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-24894843148190965692012-07-11T14:44:46.843+02:002012-07-11T14:44:46.843+02:00Dwa różne torty to chyba co innego. A konstruktywn...Dwa różne torty to chyba co innego. A konstruktywnej krytyki nie unikam.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-23232118503032115262012-07-10T22:04:22.987+02:002012-07-10T22:04:22.987+02:00najprostszym sposobem na unikniecie krytyki jest u...najprostszym sposobem na unikniecie krytyki jest usuniecie funkcji dodawania komentarzy ..albo udostepniania bloga ... bo dla kogo ten blog piszesz? dla czytelnikow czy tylko dla siebie?<br /><br />na koniec: jak napisal Jan Głodny na FB jakby dodal przepis na tort czekoladowy a zdjecie śmietankowego :]Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-81527181827397029442012-07-10T22:00:09.570+02:002012-07-10T22:00:09.570+02:00Ok, zostawmy to. Ty wiesz swoje, ja swoje. Nie pot...Ok, zostawmy to. Ty wiesz swoje, ja swoje. Nie potwierdzę, że przepis jest oszukany. I bynajmniej nie oceniam ludzi, a tym bardziej swoich czytelników.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-73189265025778734732012-07-10T21:53:48.301+02:002012-07-10T21:53:48.301+02:00nie wydaje mi sie zeby nikt nie podzielil moich uw...nie wydaje mi sie zeby nikt nie podzielil moich uwag na FB :)<br />popełniłaś blad a klocisz sie zażarcie ...tak uwazam ze wstawiajac inne zdjecie liczysz ze ludzie sa "tępi" i nie zauważą różnicy ... <br />krytykowanie twojego posta nie bylo bez twojej wiedzy ..forum bylo udostepnione publicznie i nawet jest link do przepisu - nie widze tutaj zadnego sekretu, najlepiej jakby to byl anonimowy komentarz ?nie wydaje mi sie :)<br />lubie twoje przepisy i twojego bloga ... ale co do tego przepisu to chyba musisz sie zgodzic ze jest lekko oszukany tymbardziej ze sama sie do tego przyznalas ...<br />zawsze zanim napisze krytyke sprawdzam czy mam racje pytajac autora o prawde ... w tym przypadku bylo tak samoAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-24020423571122266982012-07-10T21:41:07.331+02:002012-07-10T21:41:07.331+02:00Acha. Jeśli chodzi o brak poparcia, chodzi mi o to...Acha. Jeśli chodzi o brak poparcia, chodzi mi o to, że jakoś nikt nie podzielił Twojego krytycyzmu na FB.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-30730826105312691752012-07-10T21:39:24.132+02:002012-07-10T21:39:24.132+02:00Po pierwsze to nie jest rosół wołowy, tylko z doda...Po pierwsze to nie jest rosół wołowy, tylko z dodatkiem wołowiny dla smaku. Po drugie stwierdzenie "czy blogerki mysla ze ludzie sa "tępi" ??" lekko mnie obraża i bynajmniej nie "napisałaś tego, co jest tu napisane", dlatego się denerwuję. Po trzecie, zdjęcie z wołowiną było by identyczne, zapewniam Cię. Bo wcale nie jest ciemniejsze, tylko lekko inaczej zabarwia smak zupy. I nie sądzę, bym wciskała przepisy na siłę. Co innego kanapki z serem, płatki na mleku czy inne śniadaniowe propozycje, które pojawiają się na blogach. I na koniec, jak inaczej nazwiesz krytykowanie czyjegoś konkretnego posta bez jego wiedzy? Bo wg mnie to jest obsmarowywanie.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-48521715800308426032012-07-10T21:03:35.633+02:002012-07-10T21:03:35.633+02:00chyba nie zrozumialas!! a niewiem czemu sie az tak...chyba nie zrozumialas!! a niewiem czemu sie az tak denerwujesz??<br />sama potwierdzilas ze nie dodalas wolowiny wiec zdjecie nie jest prawdziwe z przepisem ... ja cie nie obsmarowalam tylko napisalam to co tutaj jest napisane ... <br />Wiem ze krytykowalam Margerytke i ona doskonale wie dlaczego bo zaraz sama usunela wszystko i to byl akurat inny temat ...<br />nie rozumiem "nie masz poparcia" w czym? <br />ja z nikim nie walcze ja probuje udowodnic ze czasami "wcisniecie" przepisow przez blogerow jest na siłe ...<br />to odpowiedz mi na pytanie : " po co dodaje sie zdjecie innej potrawy z jeszce innym przepisem"?? to teraz czytajac twojego bloga mam nie patrzec na zalaczone zdjecie ? bo moze byc to zdjecie innej potrawy?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-30489004113313890432012-07-10T20:25:04.192+02:002012-07-10T20:25:04.192+02:00Kochana, fajnie to by było, jakbyś mnie nie obsmar...Kochana, fajnie to by było, jakbyś mnie nie obsmarowywała na Facebooku. Pisałam ostatnio, że z niego nie korzystam, ale potrafię wyłapać dziwną aktywność z tej strony. O ironio, że dopiero co sama krytykowałaś Margaretkę za komentarz na FB. Na dodatek nie masz poparcia i widzę, że Cię to gryzie. Myślę, że w tym wypadku jestem bardziej szczera, niż Ty w stosunku do mnie.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-60122651044689590492012-07-10T20:13:17.332+02:002012-07-10T20:13:17.332+02:00no dla mnie to duza roznica ... bo zdjecie nie jes...no dla mnie to duza roznica ... bo zdjecie nie jest zgodne z przepisem... <br />jak bedzie gotowal " laik " to wyrzuci rosol bo pomysli ze kolor za ciemny ....<br />bylo by fajnieniej jakbys napisala z etwoj rosol ze zdjecia nie jest z wolowina <br />pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-42654015815837820442012-07-10T18:04:06.200+02:002012-07-10T18:04:06.200+02:00Tylko antrykotu nie dodałam, bo akurat nie miałam....Tylko antrykotu nie dodałam, bo akurat nie miałam. Przepis jest Makłowicza i wg niego zawsze robię rosół. Nie widzę problemu.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-12093594243453747532012-07-10T17:54:06.142+02:002012-07-10T17:54:06.142+02:00no to jak mozna dodac inne zdjecie do innego przep...no to jak mozna dodac inne zdjecie do innego przepisu?? <br />takie male oszustwo?<br />to lepiej nie dodawac zdjecia <br />pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-74416326368879066152012-07-06T12:55:18.873+02:002012-07-06T12:55:18.873+02:00To fakt, że duża ilość warzyw i ich długie gotowan...To fakt, że duża ilość warzyw i ich długie gotowanie, to tajemnica dobrego rosołku. A ten na zdjęciu jest akurat bez wołowiny, bo nie miałam, ale z reguły tak robię.Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-56685342812007424852012-07-06T11:07:35.560+02:002012-07-06T11:07:35.560+02:00najlepszy rosol jest tylko wtedy gdy doda sie duzo...najlepszy rosol jest tylko wtedy gdy doda sie duzo - dodatkow ...<br />na 2 litry wody ja daje 8 marchewek , 3 pietruszki , pol pora i 4 cebule przypalone ... nieraz dodaje rosolek bo lubie bardzo intensywny smak rosolu ... <br />ten twoj strasznie wyszedl blado jak na rosol na wolowienie ..<br /><br />pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10691731723502416953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-16806157204945749542012-07-05T07:45:35.305+02:002012-07-05T07:45:35.305+02:00Dziękuję :)Dziękuję :)Tygrysekhttps://www.blogger.com/profile/06923914471075926310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6988889800340597121.post-6328193460736985982012-07-04T13:59:43.382+02:002012-07-04T13:59:43.382+02:00bardzo apetyczne zdjęcia!bardzo apetyczne zdjęcia!Dorotahttps://www.blogger.com/profile/02898493479370997400noreply@blogger.com